Over

Mijn naam is Bianca Donkersloot, gediplomeerd Pedicure. In augustus 2015 heb ik mijn pedicurepraktijk aan huis geopend, nadat ik jaren heb gewerkt op kantoor op de directie-afdeling van een gemeentehuis. Maar mijn hart ging uit naar sociale contacten, verzorging voor mijn medemens en het werken met mijn handen. De studie tot Pedicure kwam dan ook als een passende handschoen op mijn pad.
bianca
Mijn streven is dan ook om u weer zonder pijnklachten of met verminderde pijnklachten de deur uit te laten gaan.

Ook als u geen pijnklachten heeft en u wilt uw voeten laten verzorgen, kunt u bij mij terecht voor een pedicurebehandeling of een voetmassage!

Ik vind het belangrijk dat u als cliënt op een professionele wijze wordt geholpen, daarom maak ik gebruik van moderne apparatuur waarmee u wordt behandeld via de laatste methodes. U zit in een comfortabele stoel die goed verstelbaar is, zodat u op een ontspannen wijze de behandeling  ondergaat.
Mijn werkzaamheden zijn volgens de HAM-methode (Hygiëne, Arbo en Milieu) en werk ik met een pedicuremotor met nattechniek.

Ik verwelkom u graag bij binnenkomst met een kopje koffie of thee!

Mijn motto is: De beste zorg begint bij uw voeten!

 

Pedicure Praktijk Donkersloot, specialist op gebied van voetverzorging, bevindt zich aan huis in de Bolkruid 84 te Rotterdam.

In de praktijk bieden wij de volgende behandelingen aan:

  • Pedicurebehandeling
  • Voet massage
  • Lakken nagels reguliere nagellak
  • Gellak
  • Nagelreconstructie

Pedicure Donkersloot is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam nummer 63546469 en aangesloten bij beroepsorganisatie ProVoet nummer 314900. Pedicure Donkersloot voldoet aan de kwaliteitsnormen vastgesteld door de branche betreffende Hygiëne, Arbo-eisen en Milieu en werkt en houdt zich strikt aan de Code van de Voetverzorging.

provoet
Advertentie